Nieuw seizoen voor The Big Picture

1

Na het uiterst succesvolle eerst en tweede seizoen van The Big Picture heeft RTL 4 bekendgemaakt met een derde seizoen te komen van The Big Picture. In het voorjaar van 2016 presenteert Robert ten Brink het nieuwe seizoen van de interactieve spelshow waarbij kandidaten elke week kans maken om de studio te verlaten als een miljonair.

Twaalf vragen goed beantwoorden
Het enige wat ze hiervoor moeten doen is twaalf vragen goed beantwoorden. Aan de hand van foto’s die op een groot scherm in de studio te zien zijn worden vragen gesteld. Wat vooral van groot belang is, is dat de spelende kandidaat een grote algemene kennis bezit. Op het moment dat de kandidaat de vraag goed beantwoordt stijgt hij een stapje verder op de geldladder. Als de kandidaat het antwoord niet weet, of het niet zeker weet kan hij drie keer een escape inzetten. Dit kost elke keer 25% van het prijzengeld.

Thuis meespelen via The Big Picture-app
Uniek bij deze quiz is de interactie met The Big Picture App. Met deze app kan de kijker live mee spelen. Op het moment dat je thuis een goed antwoord geeft kan het maar zo gebeuren dat je foto tijdens de uitzending op televisie verschijnt, waarmee je direct 5000 euro kunt winnen. Net als Miljoenenjacht wint ook één deelnemer thuis hetzelfde bedrag als de kandidaat in de studio.

Aanmelden The Big Picture
Beschik jij over een goede algemene kennis en denk je daarmee veel geld bij elkaar te kunnen spelen? Dan kan jij je inschrijven via de officiële website van RTL 4. Het nieuwe seizoen van The Big Picture gaat begin februari 2016 van start op RTL 4.

Promo The Big Picture

1 REACTIE

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!