Nieuw seizoen voor Moordvrouw

1

In 2016 keert Moordvrouw terug op RTL 4 voor een vijfde seizoen. In het laatste seizoen zagen we dat Fenna (Wendy van Dijk) de explosie met veel geluk overleefde. In dit nieuwe seizoen krijgt het rechercheteam onder leiding van Carla Vreeswijk (Renée Stoutendijk) te maken met vele uitdagingen die het team zwaar onder druk zet.

Illegale wapenhandel en motorbendes
Het rechercheteam krijgt namelijk te maken met een zaak die groter is dan ze tot nu toe hebben meegemaakt. Het team gaat er alles aan doen om illegale wapenhandel zwaar aan te pakken en Evert (Thijs Römer) gaat undercover in het imperium van een gevreesde handelaar. Ook strijden ze tegen een man die moorden pleegt uit naam van de duivel en een motorbende die een burgemeester om het leven brengen.

Liquidaties op straat
Ondertussen is het Fenna die door de explosie veel last heeft van haar lichaam. Bram verliest een familielid en Liselotte ontmoet iemand uit het verleden. Daarnaast krijt het team te maken met liquidaties die steeds vaker midden op straat plaatsvinden met alle gevolgen van dien. Het vijfde seizoen van Moordvrouw is vanaf zondag 3 januari wekelijks te zien om 20.00 bij RTL 4.

1 REACTIE

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!