Programmering RTL 4 met kerst

0

Tijd voor een overzicht van de programmering van RTL 4 met kerst. Welke programma’s komen er? Welke programma’s keren terug? Hoe ziet de kerstprogrammering eruit? Tijd om alles even op een rijtje te zetten. Een overzicht van de kerstprogrammering van RTL 4.

RTL Nederland najaarsprogrammering 2015
Programmering RTL 4 (Kerst)

Woensdag 23 december
20.00 Goede Tijden Slechte Tijden
20.30 Home Alone
22.30 My Big Fat Gypsy Fortune
23.30 RTL Nieuws

Donderdag 24 december (Kerstavond)
20.00 Goede Tijden Slechte Tijden
20.30 All You Need Is Love kerstspecial
22.30 My Big Fat Gypsy Wedding
23.30 RTL Nieuws

Vrijdag 25 december (Eerste kerstdag)
20.00 Goede Tijden Slechte Tijden
20.30 Home Alone 2
22.30 My Big Fat Gypsy Wedding
23.30 RTL Nieuws

Zaterdag 26 december (Tweede kerstdag)
20.00 Goede Tijden Slechte Tijden
20.30 Home Alone 3
22.00 All You Need Is Love kerstspecial
23.30 RTL Nieuws

Donderdag 31 december (Oudejaarsavond)
20.00 Goede Tijden Slechte Tijden
20.30 RTL Late Night Oud & Nieuw Special
22.00 Ik Hou Van Holland Oud & Nieuw Special
23.30 RTL Nieuws

achtergrondinfo

All You Need Is Love Kerstspecial
Robert ten Brink doet er alles aan om zoveel mogelijk mensen intens gelukkige momenten te bezorgen. Rond de kerstdagen herenigt hij hen op unieke wijze met verre liefdes en familieleden. In de volledig in kerstsfeer gehulde studio ontvangt hij geliefden en families die, zonder het te weten, een bijzondere avond tegemoet gaan.

Uitzenddag: Donderdag 24 december 2015
Tijdstip: 20.30
Presentatie: Robert ten Brink
Afleveringen: 1

Films met kerst

Woensdag 23 december: Home Alone

De McCallisters hebben een reis geboekt naar Frankrijk, waar ze Kerstmis zullen vieren. Tijdens de vlucht breekt Kate opeens het angstzweet uit: ze is iets vergeten, maar wat? Het blijkt haar 8-jarig zoontje Kevin te zijn. De jongen vindt het echter helemaal niet akelig in het grote huis. Hij heeft er altijd van gedroomd om alleen thuis te zijn. Terwijl Kate al het mogelijke doet om een terugvlucht te vinden, beleeft Kevin de tijd van zijn leven.

Vrijdag 25 december: Home Alone 2

De McCallisters gaan wederom op vakantie, ditmaal naar Florida. Kevin raakt echter weer afgezonderd van de rest van het gezin, en komt per ongeluk op een vliegtuig naar New York terecht. Gewapend met zijn vaders creditcard neemt Kevin het er goed van. Ondertussen blijken de boeven uit het eerste deel het voorzien te hebben op de grootste speelgoedwinkel in New York die ze op kerstavond willen overvallen.

Zaterdag 26 december: Home Alone 3

Vier internationale gangsters hebben een uiterst geheime computerchip van het ministerie van defensie gestolen. Ze willen hun buit voor miljoenen dollars op de zwarte markt verkopen en proberen de chip de staat uit te smokkelen in een speelgoedwagentje. Maar door een vergissing op de luchthaven krijgt de bejaarde mevrouw Hess het autootje in haar bezit en zij geeft het aan haar buurjongen Alex Pruitt. Een paar dagen later hebben de criminelen de chip in een buitenwijk van Chicago gelokaliseerd en wachten op het ideale moment om het waardevolle kleinood te recupereren. Ze verwachten geen tegenstand want Alex Pruitt is amper acht jaar oud en hij zit alleen thuis met de waterpokken. Maar de jongen heeft enkele onaangename verrassingen in petto voor de slechteriken.

RTL Late Night Oudejaarsspecial
Kerst
Humberto Tan sluit op Oudejaarsavond het jaar 2015 in gepaste stijl af. De gasten die aanschuiven hebben allemaal een bijzonder jaar achter de rug. Daarbij voorziet de Edwin Evers Band de avond van muzikale ondersteuning.

De Oudejaarsspecial is 31 december vanaf 20.30 uur te zien bij RTL 4. Humberto: “De Oudejaarsspecial belooft een prachtige uitzending te worden waarbij we terugblikken op een bewogen jaar. Natuurlijk staan we stil bij alle emotionele momenten, maar juist in deze tijd is het ook belangrijk om te genieten van al het moois in de wereld. Daarom besteden we ook zeker aandacht aan alle hoogtepunten die dit jaar voorbij zijn gekomen.”

In de RTL Late Night Oudejaarsspecial schuiven nieuwslezeres Dionne Stax, muziekgoeroe Frits Spits, presentatoren Martijn Krabbé, Katja Schuurman, Jack van Gelder en cabaretier Jan Jaap van der Wal aan om in hun vakgebieden (nieuws, muziek, media en entertainment en sport) hun meest memorabele moment van 2015 te kiezen. Co-host Luuk Ikink loodst de kijker, zoals gebruikelijk, door de top 25 van virals die je absoluut gezien moet hebben dit jaar!

Via #mijnmoment kunnen kijkers aangeven wat voor hen het meest opvallende, emotionele of humoristische moment van 2015 was. De grootste muzikale hits van het afgelopen jaar mogen uiteraard niet ontbreken en komen gedurende de uitzending voorbij onder leiding van de Edwin Evers band. RTL Late Night Oudejaarsspecial, donderdag 31 december, 20.30 – 22.00 uur, RTL4

Uitzenddag: Donderdag 31 december 2015
Tijdstip: 20.30
Presentatie: Humberto Tan
Afleveringen: 1

Ik Hou Van Holland Oudejaarsspecial
Kerst
De vrolijke familiespelshow met Linda de Mol, Guus Meeuwis en Jeroen van Koningsbrugge sluit op een feestelijke wijze het jaar af. Vragen over Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en en algemene Hollandse weetjes over het afgelopen jaar staan centraal.

Uitzenddag: Donderdag 31 december 2015
Tijdstip: 22.00
Presentatie: Linda de Mol
Afleveringen: 1

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!