SBS 6 komt met nieuwe dramaserie Danni Lowinski

0
danni

In navolging op Dokter Tinus komt SBS 6 nu met de nieuwe komische dramaserie Danni Lowinski. Danni Lowinski gaat over een dertigjarige kapster die opgeleid is tot advocaat, maar geen werk kan vinden als advocaat. Omdat ze het wachten zat is komt ze op het idee een tafel midden op een winkelplein te zetten om daar de gewone man juridische bijstand te verlenen. Naast de nodige drama die hier bij komt kijken kunnen we ook veel humor verwachten.

Als je Danni (Marlijn Weerdenburg) ziet zul je niet meteen denken dat ze een advocate is. Ze ziet er nogal volks uit en heeft een grote mond. De juridische bijstand die ze verleent doet ze voor één euro per minuut en dit draagt er onder andere aan bij dat haar unieke concept goed in de smaak valt. Na haar avontuur als advocaat op een winkelplein opent ze haar eigen praktijk in een winkelcentrum. Al snel blijkt de praktijk succesvol te zijn.

Olivier Smits (Frederik Brom) die zelf een succesvol advocaat is heeft meteen veel bewondering voor Danni. Naast Olivier krijgt Danni veel ondersteuning van haar buren in het winkelcentrum en een vriendin. Twee buren van haar zijn fietsenmaker Fuat (Gürkan KüÇüksentürk) en masseur Niels (Christopher Parren). Ook op jeugdvriendin Lieke (Nyncke Beekhuyzen) kan Danni altijd rekenen. Daarnaast verzorgt Danni ook nog eens haar Poolse vader Piotr (Michiel Romeyn) die in een rolstoel zit. Ze zijn gek op elkaar, maar omdat ze teveel op elkaars lip zitten is er een haat-liefdesverhouding ontstaan tussen de twee.

Na dokter Tinus zou het voor SBS 6 toch een steuntje in de rug zijn als deze serie ook aan gaat slaan bij het grote publiek. In onder andere België en Duitsland was de serie al erg succesvol.

Danni Lowinski is vanaf woensdag 20 maart om 20.30 te zien op SBS 6.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!