SBS6 komt met bloed, zweet en tranen

0
bzt

In de nieuwe talentenjacht Bloed, Zweet en Tranen die Jeroen van der Boom gaat presenteren, gaan Adré jr. en Roxeanne tegen elkaar strijden in een zoektocht naar dé nieuwe volkszanger van Nederland. Tijdens deze zoektocht krijgen zij ondersteuning van Danny de Munk en Gerard Joling.

Bloed, Zweet en Tranen is de kans voor Nederlandstalig zangtalent om door te breken in Nederland. SBS 6 wil met dit programma het Nederlandse volkslied weer een groot podium geven. Tijdens de audities zingen de kandidaten nummers van onder andere Frans Bauer, Jan Smit, Guus Meeuwis, Marianne Weber, Jannes, Django Wagner, Willy Alberti, René Froger en onder natuurlijk André Hazes.

De audities vinden plaats in het Claus Event Center waar vele Nederlandstalige zangers in het verleden opgetreden hebben. Bloed, Zweet en Tranen is vanaf 29 maart elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS 6.

DELEN
Vorig artikelAlcatraz van start op Net 5
Volgend artikelSBS 6 komt met nieuwe dramaserie Danni Lowinski
Is fan van realityshows als Expeditie Robinson, Peking Express en Wie is de mol. Kijkt graag naar Amerikaanse series en realityshows.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!