Tweede seizoen voor Staatsloterij Puur Geluk

1
Staatsloterij Puur Geluk

Nance Koolen keert dinsdag 29 december terug op RTL 4 met een nieuw seizoen van Staatsloterij Puur Geluk. De eerste aflevering is een eindejaarsspecial waarin Nance willekeurige mensen net voor het einde van 2015 een bijzonder moment bezorgt.

Nance heeft zin in het tweede seizoen
“Ik ben heel blij dat we weer een nieuwe reeks gaan maken. Mensen een geluksmoment bezorgen, is het mooiste dat er is. We hebben zo genoten van het eerste seizoen en alle positieve reacties die we daarop kregen. Ik hoop echt dat er door dit programma mensen weer wat meer klaarstaan voor elkaar en een ieder wat meer geluk gunnen en geven.”

Tweede seizoen Staatsloterij Puur Geluk
Net als in het eerste seizoen draait dit tweede seizoen weer om veel bijzondere en emotionele momenten. Van simpele kleine tot grote verrassingen. De kandidaten die in de spotlight worden gezet hebben geen idee dat zij verrast worden. Ze zijn niet opgegeven want de redactie zoekt op internet en kranten naar mensen die iets bijzonders doen voor de medemens. Uiteindelijk doel is hem of haar een moment om nooit meer te vergeten te geven.

Elke woensdagavond op RTL 4
De eerste aflevering van Staatsloterij Puur Geluk is dinsdag 29 december om 20.30 te zien op RTL 4. Daarna is Staatsloterij Puur Geluk elke woensdagavond om 20.30 te zien op RTL 4.

DELEN
Vorig artikelShowtime toont eerste beelden Twin Peaks
Volgend artikelInschrijven Superkids 2016
Is fan van realityshows als Expeditie Robinson, Peking Express en Wie is de mol. Kijkt graag naar Amerikaanse series en realityshows.

1 REACTIE

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!