Inschrijven Superkids 2016

7
Superkids

RTL 4 is voor het tweede seizoen van Superkids op zoek naar getalenteerde kinderen van 6 tot en met 14 jaar. Alle Superkids kunnen zich vanaf nu inschrijven via de officiële website. In het tweede seizoen van Superkids dat gepresenteerd gaat worden door Wendy van Dijk en Johnny de Mol gaat RTL 4 op zoek naar nieuwe jong talent. Superkids biedt een podium voor kinderen die denken een supertalent te bezitten. De winnaar van Superkids maakt kans op een studiebeurs van 25.000 euro.

Aanmelden voor Superkids
Dus oefen, train of studeer jij elke dag om nog beter en beter te worden in hetgeen waar jij goed in bent? Kun jij goed dansen, viool spelen, piano spelen, drummen, goochelen of heel iets anders? Schrijf je dan nu samen met je ouders in via het inschrijfformulier.

Promo Superkids

7 REACTIES

  1. Tot wanneer is de inschrijving? … Ik heb ze vandaag ingeschreven middels een filmpje van een danswedstrijd. De bedoeling is om te auditeren met een turn/dans combinatie met een verhaal… Voor het filmpje met deze choreografie heb ik nog 3 wkn nodig. Ik wist niet of dat nog op tijd was. Vandaar dat ik ze alvast heb ingeschreven…

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!