Eerste beelden tweede seizoen Mindf*ck

0

Het eerste seizoen van de nieuwe NPO3 show Mindf*ck dat in januari van start ging mag zeker een succes genoemd worden. Er keken wekelijks meer dan een half miljoen kijkers naar de show waarin Victor Mids (neurocognitief illusionist) met zijn trucs mensen probeert te verbijsteren en te verrassen. Naast de hoge kijkcijfers was Mindfuck ook nog eens wekelijks trending topic op Twitter. Inmiddels is bekend dat er in januari 2016 een tweede seizoen gaat komen en gisteren zijn de eerste beelden op YouTube gezet.

Eerste beelden tweede seizoen Mindf*ck

Wie is Victor Mids
Victor Mids is een arts die zijn geneeskundige kennis met psychologie en illusionisme combineert om mensen met zijn tricks te verrassen en vooral te verbijsteren. Victor noemt zichzelf een ‘neurocognitief illusionist’. Hij weet je pincode, wist je geheugen en manipuleert je gedachten. Met zijn kennis over de werking van het brein en zijn illusionistische talenten doet hij er alles aan om iedereen voor de gek te houden.

Trailer eerste seizoen Mindf*ck

Trucs op straat en bij bekende Nederlanders
Naast de mensen op straat laat hij zijn tricks ook los op bekende Nederlanders. Voor het tweede seizoen zijn dat onder anderen Matthijs van Nieuwkerk, Ilse deLange, Frans Bauer, Hardwell, Abbey Hoes, Ellen Hoog en John Williams. Mindfuck is vanaf maandag 4 januari 2016 om 21.20 te zien bij NPO3.

Sociale Media

DELEN
Vorig artikelInschrijven Superkids 2016
Volgend artikelInschrijven The Voice Kids 2016
Is fan van realityshows als Expeditie Robinson, Peking Express en Wie is de mol. Kijkt graag naar Amerikaanse series en realityshows.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!